Du vil ikke gå glipp av dette trikset: Her er hvorfor du bør tegne en krittlinje foran inngangsdøren din

29/06/2024 05:00

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Du vil ikke gå glipp av det.

Å holde maur ute av hjemmet trenger ikke å være komplisert eller kreve kjemikalier.

Det viser seg at ved hjelp av babypulver kan du lage en slags vegg som myrene ikke krysser.

Først og fremst må du sørge for å rengjøre området rundt dører og vinduer der maur vanligvis kommer inn.

Dette er viktig å gjøre for å sikre at krittet eller babypulveret fester seg ordentlig og danner en effektiv barriere. Når du er ferdig, tegner du en tykk linje med kritt eller dryss et lag med babypudder på de utsatte områdene.

Det kan virke som en merkelig løsning, men det er faktisk basert på maurens fysiologi.

Maur liker ikke tekstur og partikkelsammensetning av kritt og babypulver.

Deres følsomme føtter betyr at de unngår disse materialene, noe som i praksis betyr at de ikke vil krysse linjen og dermed ikke kommer inn i hjemmet ditt.

Best av alt, metoden er både enkel og billig. Det krever ikke mer enn et stykke kritt eller et lite babypulver, som mange allerede har hjemme.

Så, hvis du har et akutt problem med maur, kan metoden implementeres umiddelbart, uten å måtte kjøpe spesielle insektmidler.

Neste gang du legger merke til maur på vei inn i hjemmet ditt, tegn raskt en krittlinje eller dryss litt babypudder foran dørene dine og se på når de umiddelbart endrer kurs.

Bruk av kritt eller babypulver er en naturlig, kjemikaliefri metode for å holde maur ute.

Nedenfor kan du se hvordan du gjør det.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.