Eksperten avslører én ting du må gjøre hver morgen hvis du vil gå ned i vekt

10/07/2024 14:30

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Det er én spesifikk ting du må gjøre hver morgen hvis du har et mål om å gå ned i vekt. Dette avslører en ekspert på TikTok.

En vekttapekspert har avslørt at det er én spesifikk ting du må gjøre hver morgen hvis du har et mål om å gå ned i vekt.

Han har snakket ut om vekttap uten å sulte – en praksis å unngå – og konstaterer at mange som prøver å gå ned i vekt blir veldig sultne om ettermiddagen. Dette er spesielt tilfellet de første dagene av vektreduksjonen deres.

I en video på det sosiale mediesiden TikTok forklarte Shayne Rowland, også kjent under navnet @proflex.health, mer om dette.

"På slutten av dagen spiser du alt i sikte. Neste morgen tenker du: 'Jeg er tapt - jeg vil holde meg feit for alltid'," sa han i videoen sin på TikTok, ifølge Express.

Men frykt ikke, siden du definitivt ikke er alene. Han understreket at det finnes måter å unngå dette og dermed hjelpe deg selv hvis du har et mål om å gå ned i vekt.

Han har avslørt i videoen sin hvordan man går ned i vekt 'uten å føle at du må ødelegge alt i sikte' og sa at dette tipset er det viktigste. Og at du kan gjøre det om morgenen.

"Et av de mest effektive og viktige tipsene når det gjelder å ikke sulte seg selv når du prøver å gå ned i vekt, er å få i deg mye protein tidligere på dagen," sa han.

Her gjorde han det også klart at det ikke er nok at du spiser en liten proteinbar eller drikker en proteindrikk. Det krever mer enn det.

"Jeg snakker ikke om en liten proteinbar med 15 gram protein – eller til og med en proteinshake med 30 gram protein. Jeg snakker om å få i deg minst 50 til 70 gram protein til frokost. Jeg garanterer at hvis du gjør dette, du vil være mye mindre sulten, lysten din vil nesten forsvinne og energien din vil være stor hele dagen lang," sa han.

Storbritannias National Health Service har advart om at folk ofte hopper over frokost fordi de tror det vil hjelpe dem å gå ned i vekt. Hvis du har et mål om å gå ned i vekt, så er ikke dette den rette måten å nærme seg det på.

"Men en sunn frokost med mye fiber og lite fett, sukker og salt kan være en del av et balansert kosthold og kan hjelpe deg å få i deg de næringsstoffene du trenger for å opprettholde en god helse. En frokost med fullkorn og lite sukker. , skummet melk og oppskåret frukt er en deilig og sunnere frokost», sto det.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.