En fremmed tok et bilde av henne mens hun ammet, kun for å ydmyke henne - hennes svar er strålende

06/09/2020 17:31

Emma Sletta

Livsstil
Jeg tror det er debattert.

En mann var tilsynelatende så rasende over at Conner Kendall ammet på en restaurant at han tok et bilde av henne og postet det på nettet forkledd som en "meningsmåling".

Bildet gikk raskt viralt, med mange ekle kommentarer om at hun ammet offentlig.

Da moren så bildet gå viralt selv, måtte hun svare. Hun gjorde det i en privat melding til mannen, som hun senere også postet på Facebook.

Svaret har blitt delt nesten 90.000 ganger. Vi viser deg det lenger ned i artikellen.

- I går var jeg på sosiale medier også finner jeg et bilde av meg hvor jeg ammer sønnen min offentlig. Jeg har lurt på hva jeg skal gjøre med det siden. Her kommer det. Dette bildet ble tatt uten min viten mens jeg ammet min sønn. Mannen som tok bildet er helt fremmed for meg, og han satt tre bord borte fra meg med sin unge datter. Han tok bildet og la det på Facebook og Instagram, mange av kommentarene som fulgte var skammelige ikke kun for meg, men alle tidligere, nåværende og fremtidige ammende mødre, skrev Conner Kendall.

- I løpet av få timer ble det tatt ned og lagt ut igjen flere ganger før den endelig ble slettet. Det gjorde vondt fordi jeg på ingen måte prøvde å irritere han, så hva ga ham rett til å stille ut meg? Etter at jeg fant navnet hans, skrev jeg en personlig beskjed til ham, forklarer hun.

I meldingen skrev hun:

- Kjære Mr (navn fjernet). Jeg vil bare fortelle deg at jeg er moren som ammet sønnen min på restauranten sist fredag. Jeg er også kvinnen du følte behov for å ta et bilde av mens jeg gjorde det. Så postet du bildet på sosiale medier på skammfult vis. Mens jeg beundret din vakre datter, postet du bilder av meg på Facebook og Instagram, begynner hun.

- Selv om jeg ikke har noen tenkelig forklaring, vil jeg gjerne avklare et par ting. Jeg gjorde ikke noe galt. Jeg snudde meg bort for å amme sønnen min og trakk t-skjorten min opp igjen da han var ferdig av hensyn til restaurantens andre gjester. Jeg bruker ikke et teppe fordi sønnen min kjemper mot det, skriker og ikke vil spise under et. Hvis han hadde skreket fordi han var sulten, ville jeg ha vært en dårlig mor fordi jeg ikke matet mitt sultne barn. Jeg hadde ikke pumpet ut melk før jeg forlot hjemmet, 1) fordi min sønn ikke liker å få melk i en flaske, og 2) det er min rett til å mate ham på den måten jeg syntes er riktig.

- Jeg vil takke deg for at du viste publikum din uvitenhet og for å kaste lys over et emne som er nær mitt hjerte. Gjennom utstillingen av meg og mine barn har du gjort et par ting. Først har du gjort deg kjent for mange, og du har avslørt andre som er like trangsynte. Selv om du prøvde å få det til å virke som om du viste hvordan dine rettigheter ble misbrukt, ble du offer for dit eget hykleri. Visste du at det er ulovlig å dele bilder av mindreårige uten samtykke fra deres foresatte? Jeg forstår at du følte deg ukomfortabel med å se på brystene mine. Men her er en vill idé: Ikke se på dem.

- For det andre har du gitt meg en plattform for å argumentere for amming. Du har inspirert meg til å slåss. Du kan rolig regne med at det vil komme raksjoner. Ikke bare fra meg, som du viste, men også fra andre som meg som føler at du begår et angrep på dem og deres rettigheter.

- Jeg oppfordrer deg på det sterkeste til å utdanne deg selv og også datteren din om amming. Brystene er laget for å mate barna våre. Det er samfunnet som har seksualisert dem. Barn seksualiserer ikke bryster før de lærer å gjøre det. Jeg ber om at hvis datteren din i fremtiden velger å amme, at hun ikke blir hengt ut og får bildet pusset utover sosiale medier. Hilsen den fantastiske moren du fotograferte mens hun ammet hennes vakre baby.