Får du også tidlig utløsning? Disse hemmelige teknikkene vil få deg til å holde lenger i sengen

12/05/2024 19:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Får du tidlig utløsning? Da burde du lese her.

Hvor lenge man skal «holde» i sengen har vært gjenstand for debatt i årevis. Studier viser at den typiske mannen varer mindre enn seks minutter, noe som bare er halvparten av hva mange foretrekker.

Heldigvis finnes det imidlertid måter å forbedre utholdenheten din uten mye tid eller krefter.

Årsakene til dette varierer fra stress til helseproblemer. Heldigvis er det flere måter menn kan forlenge sin ytelsestid på.

Det melder Daily Star, som har snakket med en rekke eksperter.

De legger ikke skjul på at visse teknikker kan forlenge handlingen under arkene.

Side om side: Denne stillingen ligner på skje, men her er dere overfor hverandre. Ligg på sidene og vikle bena rundt hoftene hennes. Stillingen gir begge parter kontroll over dybden, noe som gir henne kraften og lar deg fokusere mer på følelsene. Fordi dere begge ligger, trenger du ikke å bekymre deg for å "skli ut" eller noe sånt.

Den late hunden: Tenk på denne stillingen som en variant av doggy style, men i stedet ligger du oppå henne. Det kan sammenlignes med misjonærstillingen, men bakfra. Denne stillingen reduserer dybden av slag, noe som gir gleden av doggy stil uten for intens stimulering.

Kvinnen øverst: I denne cowgirl-lignende stillingen må hun klatre oppå deg, men du ligger bryst mot bryst, nesten som en omvendt misjonærstilling. Her har kvinnen muligheten til å legge inn det mannlige vedhenget dypt, samtidig som du begrenser mulighetene dine til å støte. I denne stillingen har hun kontroll.

Hevet knelende: La partneren din ligge på ryggen i misjonærstilling med bena spredt mens du kneler oppreist foran henne og trenger inn fra vinkelrett stilling. Stillingen begrenser hvor dypt og kraftig du kan skyve. Du har imidlertid full kontroll og kan bremse hvis det blir for mye.

Disse stillingene er verdt å prøve ut for de som ønsker å forlenge intimiteten og forbedre opplevelsen på soverommet.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.