Fem bisarre ting som menn synes er attraktivt hos kvinner

26/10/2021 09:13

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Du har sannsynligvis en klar ide om hva menn synes er attraktivt med kvinner og hva de absolutt ikke liker med det motsatte kjønn.

Men du vil sannsynligvis bli overrasket over hva livsstilsblogger og forsker Julia Melko har oppdaget basert på intervjuer med menn. Hans kjønnsskapninger liker en rekke mer eller mindre uforutsette og bisarre kvinners ting.

Her er fem av Julia Melkos eksempler:

1. Å se henne uten sminke. Mange menn setter pris på at kvinner gjør noe ut av seg selv med smarte klær, hår og sminke, men de liker også det motsatte. Nemlig at kvinnen er helt naturlig, fordi det hjelper mannen å bli bedre kjent med kvinnen - de ser gjennom klærne og sminken.

2. Å se henne redd. Menn synes det er attraktivt når kvinner er redde og redde for noe. Årsaken er ganske åpenbar, menn liker at de får sjansen til å trøste og roe kvinnen - og dermed vise at han er en ekte mann.

3. Strekkmerker. De røde merkene på magen er vanligvis noe de fleste kvinner vil gjøre mye for å gjemme seg fra sine ektemenn. Men hvis du og mannen din har et barn sammen, ikke bekymre deg for strekkmerker, fordi de fleste menn elsker dem - fordi de minner ham om at du bar barnet hans.

4. Når hun sminker seg. Du kan finne det vanskelig å tro, men menn liker å se kvinner ta på sminke. Han er fascinert av hvor nøyaktig du kan gjøre det og hvordan alle kvinner har sin egen sminkestil.

5. Når hun trener. Det svette og slitne utseendet når du trener treffer menn hardt. Selv om du føler deg minst attraktiv i treningsstudioet, blir menn umiddelbart slått på. Så kanskje det ikke er dumt å trene med partneren din.

Er du enig, eller kan du tenke på mer merkelige små ting som menn elsker?

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.