Fjern solkremflekker fra hvite klær: Slik gjør du det

05/04/2024 22:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du trenger å fjerne solkremflekker fra hvite klær, er det flere måter å gjøre det på.

Det kan bli varmt i løpet av sommeren, og det betyr mye sol. Det betyr også at det er på tide å bruke solkrem for å beskytte deg mot solen.

Det eneste irriterende er at solkrem kan gi stygge flekker. Men heldigvis kan du fjerne de fleste solkremflekker fra hvite klær.

Når det blir varmt er det lurt å bruke hvite klær, da du ikke føler deg så varm i hvite eller lette klær. Samtidig er det imidlertid viktig å smøre seg godt inn for å unngå å bli solbrent. Dessverre er ikke solkrem og hvite t-skjorter akkurat venner.

Etter en solrik dag, har du plutselig gule flekker fra solkremen på de hvite klærne dine? Da er det viktig å handle raskt. Heldigvis har du ulike alternativer å velge mellom. Vi fremhever noen få alternativer som gjør det enkelt å fjerne solkremflekker fra hvite klær.

Bruk en flekkfjerner

Det mest åpenbare er å bruke flekkfjernere som Vanish eller Dasty. Du kan lese hvordan du best bruker dem på emballasjen. Du kan finne flekkfjernere i ethvert supermarked.

Fjern solkremflekker fra hvite klær med grønnsåpe

Grønnsåpe er minst like effektivt. Bløtlegg solkremflekken i grønnsåpe og varmt vann og la den trekke en stund. Etter noen timer skrubber du flekken godt med en børste og kaster klærne i vaskemaskinen en eller kanskje to ganger.

Bruk tøymykner

Et annet mirakelmiddel er tøymykner. Påfør produktet direkte på flekken og la det trekke i noen timer. Du trenger ikke skylle det av, men etter noen timer skal klærne vaskes i vaskemaskinen. Den kan vaskes med vanlig tøy, så du trenger ikke å kjøre et spesielt program.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.