Fra soverommet til hverdagen: Slik kan du også bruke glidemiddel, du vil bli overrasket!

01/05/2024 09:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tradisjonelt har glidemiddel en tendens til å være forbundet med sex, men glidemiddelet har langt flere bruksområder.

I anledning den internasjonale smøremiddeldagen 22. april har eksperter fra det prisbelønte merket überlube delt noen av de mindre kjente måtene glidemiddel kan berike hverdagen vår på, du vil bli overrasket!

Det som tradisjonelt har vært ansett som et hjelpemiddel på soverommet, viser seg nå å ha mange bruksområder.

Det skriver Daily star.

"Tradisjonelt har glidemiddel en tendens til å være forbundet med sex, men de siste årene har vi sett en spredning av applikasjoner i mange andre sektorer, inkludert skjønnhet, hårpleie og sport," forklarer en ekspert fra überlube.

Men disse vidundermedisinene kan brukes til mer enn bare bak 4 vegger.

Hairstyling

Vil du temme flyktige hårstrå eller oppnå et jevnere, mer elegant utseende? Silikonbasert glidemiddel minner om et hårserum av høy kvalitet. Det forsegler fuktighet og gjør håret lettere å håndtere - bare gni en liten mengde mellom håndflatene og påfør det forsiktig.

Hudpleie

Ønsker du en sunnere glød eller mer fuktighet uten en daglig fuktighetskrem som tetter porene eller har en kunstig duft? Denne formelen, rik på vitamin E, er det ultimate selvpleieritualet. Det fungerer også utmerket som neglebåndsolje.

Gnagende sår

La oss være ærlige - å få gnager sår er aldri gøy. Enten du sykler, løper eller bare lider av varmt vær og svett hud, kan glidemiddel gi en glidende følelse som forhindrer irritasjon. Det forblir glatt selv under svette og friksjon.

Arr

Har du arr etter operasjoner? Mange brukere rapporterer at glidemiddel kan forbedre utseendet på arr på bare en måned. Ifølge en studie forbedres farge, tekstur og følelse i denne perioden.

Tatoveringer

Glidemidler er ideelle for tatoveringer og kan beholde kvaliteten over tid. En intern studie viser at bruk av glidemiddel på tatoveringsblekk kan forbedre egenskaper som fargeintensitet og utseende, samtidig som ubehaget ved nye tatoveringer reduseres.

Leppepomade

Glem chapstick som tørker ut raskt – eller klissete leppepomader. Smøremidler som Überlube gir glans uten klebrighet, gir langvarig fuktighet og gjør leppene perfekt kyssbare.

Massage

Gir du en sensuell massasje til deg selv eller noen andre? I motsetning til noen oljer eller lotioner for massasje, som kan ha en fet og ubehagelig tekstur, er dette silikonbaserte smøremiddelet silkemykt og glir lett over huden.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.