Gå ned i vekt med denne drinken: Ingrediensene har du allerede på kjøkkenet

22/04/2024 23:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Gå ned i vekt med denne drinken.

Et hav av mennesker leter med lys og lykt etter metoder som kan gjøre vektreduksjon lettere.

Og nå er det god grunn til å pigge opp.

I tillegg til at det ideelt sett skal være mulig å gjøre det raskt i den travle hverdagen, ønsker de fleste også å gå ned i vekt på en sunn måte, slik at løsningen ikke bare er midlertidig.

Og nå viser det seg at man med en spesiell drink både kan øke forbrenningen og regulere blodsukkeret, som er to ting som begge spiller en viktig rolle i kampen mot de ekstra kiloene.

Hvis dette høres ut som deg, så er det gode nyheter. For du har sannsynligvis allerede alle ingrediensene på kjøkkenet ditt.

Det skriver Herkkusuut .

Ingredienser
  • 2 1/3 dl kokende vann

  • 1 ts kanel

  • 2 ts honning

Slik gjør du det

Først og fremst må du varme opp vannet til kokepunktet, og så er det på tide at kanelpulveret helles i.

La kanelen fordele seg jevnt i vannet og la den avkjøles i femten minutter. Når de 15 minuttene har gått, kan du helle det i et glass vann.

Nå er det på tide å helle honning i glasset, og når det er gjort er drikken faktisk klar.

For å oppnå optimal effekt, drikk halve glasset om kvelden før du legger deg. Resten kan du sette i kjøleskapet med et stykke matfilm over.

Når du våkner igjen bør du da drikke resten av blandingen (den skal drikkes rett fra kjøleskapet og ikke varmes opp, red.).

Nedenfor kan du se hvordan du lager den magiske trylledrikken.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.