Gikk til legen med skuldersmerter - fikk beskjed om at han bare hadde to uker igjen å leve

01/04/2024 13:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Legebesøket som forandret livet hans.

Ben Mitchell var manager for Taylors Wines i Auburn, Sør-Australia, da han mistenkte at skuldersmerter kan tilskrives en revet muskel.

Til tross for mistankene bestemte han seg for å utsette legebesøket i flere måneder, noe han kom til å angre på.

For først da smertene hadde blitt mer konstante og spredt seg til resten av ryggen, bestemte han seg for å bestille time hos legen.

Det var da han fikk den forferdelige nyheten, skriver LadBIBLE.

Testene de hadde utført viste at han hadde kreft i bukhinnen, «et tynt, fint lag som kler innsiden av magen og strekker seg over blæren og endetarmen».

Enda verre ble han fortalt at han bare hadde to uker igjen å leve – selv med ulike behandlinger.

Derfor bestemte tobarnsfaren at tiden hans ville bli brukt bedre sammen med familien, og det var derfor han til slutt bestemte seg for å avslå tilbudet om cellegift.

Han sovnet 8. mars.

På en GoFundMe-innsamlingsaksjon har familie og venner knyttet noen ord til Ben som person:

"I håp om at de ville leve et helt liv sammen, klarte Ben å holde ut lenger enn forventet for å tilbringe dyrebare dager med familien sin."

"Disse to virkelig vakre og uselviske menneskene hadde jobbet utrettelig for å bygge opp sine liv, kjærlighet og familie sammen, men med denne tragedien lever deres arv av kjærlighet og medfølelse videre - for alltid etset inn i hjertene til de som er berørt av hendelsen."

"Bens varme, vennlighet og urokkelige kjærlighet til familien gjorde ham glad i alle som kjente ham og etterlater et dypt tomrom i hjertene til vennene og bekjente."

«Nå som hans kone, Joh, og deres to gutter, Hugo og Thomas, sliter med det enorme tapet av ektemannen og faren deres, står de overfor den skremmende utfordringen med å navigere i livet uten hans nærvær.