Gjør dette med øyenbrynene dine: Se yngre ut på sekunder

31/05/2024 22:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Øyenbryn er en stor del av looken vår, og de kan både virke mot oss og med oss ​​– også når det kommer til å se yngre ut. I artikkelen her får du en eksperts råd om hva du bør gjøre for å få riktig ungdommelig effekt.

Vi har sikkert alle hørt om viktigheten av å finne den rette øyenbrynsformen som passer til ansiktet vårt. Men visste du at velstelte øyenbryn også kan få deg til å se yngre ut?

Når vi blir eldre, kan visse ansiktstrekk, som øyenbrynene, bli mindre fremtredende, noe som kan få oss til å se eldre ut.

Øyenbrynene – nøkkelen til et ungdommelig utseende

Fulle øyenbryn skaper alltid et ungdommelig inntrykk. Omvendt gir tynne, overplukkede bryn som eksponerer brynbenet et eldre utseende. Øyenbrynshår som dekker brynbenet myker den øvre tredjedelen av ansiktet og får deg til å se yngre ut.

Hvordan oppnå perfekte øyenbryn med sminke

Vakkert definerte bryn er en rask og ikke-invasiv måte å se yngre ut på. Perfekt symmetriske brynbuer rammer inn og løfter ansiktet, og gir en ungdommelig glød.

En makeup- og hudpleieeksperter har delt en rask metode for å style brynene for et yngre utseende på sosiale medier. Jentri Quinn, kjent som @jentriquinn på TikTok, viser i en video hvordan du best bruker produktet.

"Du bør alltid starte akkurat her midt på brynet, så unngår du å påføre for mye gel i hjørnene," forklarer hun.

Som med mange sminkeprodukter, er mindre mer når det kommer til øyenbryn. For mørke og tykke bryn kan se harde og unaturlige ut.

Sminkeguruen fortsetter: "Deretter gjør du veldig lette, fjæraktige strøk. Når du kommer til slutten, snu endene opp - det gir et fint, naturlig voluminøst utseende på sekunder."

Hva sier andre?

I kommentarfeltet på TikTok sa en bruker ved navn @mck.102: "Jeg elsker denne bryngelen! Jeg bruker den akkurat som du forklarte, og brynene mine har aldri sett bedre ut! Elsker den!"

Generelt, for å holde øynene friske og våkne, bør halen av brynet (den delen som smalner mot siden av ansiktet ditt) ende høyere enn begynnelsen av brynet (nær nesen).

Innsiden av brynet skal være vertikalt over nesen, og det høyeste punktet på brynet skal falle på linje med den ytre delen av iris i øyet.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.