Glem eddik: Gi flisene dine et nytt liv med bare én ingrediens

12/04/2024 13:00

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Glem alt om eddike.

Er du også lei av at flisene dine ser ut som de har fått en runde med grønn maling?

Det irriterende belegget kan virkelig ødelegge utseendet på terrassen eller oppkjørselen din, men før du får panikk og tror du er i ferd med å bruke en formue på kjemikalier eller profesjonell hjelp, bør du prøve dette trikset.

Det er enkelt, billig og det du trenger er sannsynligvis allerede i ditt hjem.

Slik får du "magien" til å skje

Den eneste ingrediensen du trenger for å få belegget på flisene fjernet, er vaskebrus.

Du trenger ca 1 1/2 ss vaskebrus, og du må oppløse den i en liter varmt vann. Rist eller rør det godt og hell det deretter i en sprayflaske. Når det er gjort, er du klar til å gå.

Spray din "magiske" væske på de berørte områdene. Skrubb deretter flisene grundig med kost, børste eller lignende. Det krever litt albuefett, men det er verdt det. Du vil raskt se hvordan det grønne begynner å forsvinne.

Når du har skrubbet alle flisene, skyll av flisene med rent vann og vupti - de ser så gode som nye.

Neste gang uterommet ditt begynner å se ut som noe malt grønt, vet du hva du skal gjøre.

Nedenfor kan du se hvor effektivt trikset er.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.