Grillsesongen er over oss: Slik holder du fluene unna

24/05/2024 21:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prøv disse enkle triksene for å skremme bort fluene.

Sommeren er her, og det betyr koselige øyeblikk med grillmat. Men ingenting kan ødelegge en koselig grillfest raskere enn en sverm av fluer.

Heldigvis har Chris Bonnett fra Gardening Express noen smarte triks som kan holde de irriterende insektene unna uten at du trenger å bruke insektspray.

Det skriver Mirror.

Bonnetts første triks er både enkelt og effektivt: fyll noen glass med vann og kast noen kobbermynter i dem. Det høres kanskje rart ut, men Bonnett forklarer at solstrålene reflekteres i myntene og forvirrer fluene.

De tror de ser øynene til et annet dyr og holder seg derfor unna. Du kan sette disse glassene rundt der du spiser og ved grillen.

I tillegg anbefaler Bonnett også å bruke citronellalys for å holde både fluer og mygg unna. Citronella er laget av gress og er dermed en naturlig måte å skremme bort insektene på.

Plasser noen av disse lysene rundt deg når du sitter ute, og du får ikke bare en koselig stemning, men også en flue- og myggfri sone.

Så neste gang du tenner grillen, prøv disse enkle, naturlige metodene for å holde insektene unna. Med disse små triksene kan du nyte grillen uten inntrengere.