Han avslører et ukjent sølvpapirtriks: Når du ser det, vil du også prøve

27/06/2024 16:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Trikset er intet mindre enn genialt.

I vår moderne verden har fjernkontroller blitt en uunnværlig del av hverdagen vår, og kontrollerer alt fra TV-ene våre til strømmeenheter og mer. 

Men hva gjør du når batteriene i fjernkontrollen plutselig går tomme og du ikke har noen erstatningsbatterier i nærheten? 

I et slikt tilfelle er sølvfolie svaret på alle dine problemer.

Slik gjør du det

  • Start med å ta ut begge batteriene fra fjernkontrollen. Dette er viktig for å forhindre kortslutning eller skade på fjernkontrollen.

  • Ta et mindre stykke sølvpapir og brett det til det passer inn i fjernkontrollen. Sølvpapiret skal nå fungere som en slags strømleder.

  • Sett så inn det lille sølvpapiret i enden der det ikke er fjær – og sett deretter inn batteriet på vanlig måte. (Se videoen nederst i artikkelen hvis du er i tvil).

Sølvpapiret fungerer som en midlertidig bro som forbinder de to batteriene og gir nok strøm til å få fjernkontrollen til å fungere.

Selv om dette trikset ikke er en langsiktig løsning, kan det hjelpe deg med å administrere TV-en eller andre enheter i en klemme til du får tak i de riktige batteriene. 

Så neste gang batteriene i fjernkontrollen dør, ikke få panikk – du kan teste dette trikset.

MERK: Dagens.no har ikke testet dette trikset, og kilden til artikkelen er videoen nedenfor.

Nedenfor kan du se en video av ham som deler dette trikset med resten av verden: