Han drysser bakepulver på madrassen: Når du ser hva som skjer, vil du gjøre det samme

24/04/2024 22:21

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Resultatet er utrolig.

Rengjøring av madrassen din kan være en oversett del av ditt hjem rengjøring rutine.

Derfor er det likevel viktig å gjøre det regelmessig for å fjerne smuss, bakterier og støvmidd som kan forårsake lukt og allergiske reaksjoner.

Med denne enkle metoden kan du enkelt holde madrassen ren og frisk.

Fjern først alt sengetøy fra madrassen din. Støvsug deretter madrassen grundig for å fjerne smuss og støv som kan ha samlet seg over tid.

Etter det er det på tide å bruke bakepulver. Fordel et tynt lag natron over madrassen og la den sitte i minst 30 minutter. Bakepulver fungerer som et naturlig luktfjerningsmiddel som bidrar til å absorbere lukt og smuss.

Etter 30 minutter, støvsug madrassen igjen for å fjerne all bakepulver og støvrester.

Det er viktig å sørge for at alt bakepulveret er fjernet, slik at det ikke forårsaker irritasjon når du legger deg på den rene madrassen.

Det er en enkel måte å forbedre helsen og søvnkvaliteten på, da det reduserer antall allergener og støv som kan påvirke luftveiene.

Se hvordan trikset gjøres i videoen under:

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.