Han fester en sitron til kranen: 1 time senere kan han ikke tro sine egne øyne

21/04/2024 05:00

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vent til du ser hva som skjer etter en times tid.

Hvis du har en sitron liggende i kjøleskapet, kan den gjøre mer enn bare å smake på rettene dine.

Det kan også gi kranen et nytt liv.

Vi har alle møtt det irriterende problemet med kalkavleiringer på kranene våre, hvor det kan være spesielt vanskelig å fjerne kalken - men en enkel sitron kan faktisk løse det problemet.

Den magiske ingrediensen i sitron er sitronsyre, som har kalsiumoppløsende egenskaper. Alt du trenger å gjøre er å kutte en sitron i to og klemme innsiden av den ene halvdelen i springen. Bruk deretter gummibånd for å feste sitronen til kranens hode.

Nederst i artikkelen kan du se hvordan dette skal gjøres.

Sitronen fungerer som en kalkfjerner og fjerner de irriterende avleiringene. La sitronen sitte på springen i 30-60 minutter slik at sitronsyren kan gjøre jobben sin.

Etter at tiden er gått, kan du fjerne sitronen og ta en svamp for å tørke områdene som tidligere ble angrepet av kalk. Du vil finne at kalken nå fjernes lett som en bris.

Så neste gang du møter kalkproblemer på kranen, trenger du ikke å ty til dyre kjemiske produkter.

Nedenfor kan du se hvordan du får magien til å skje.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.