Han gjør husmortrikset, som svært få nordmenn kjenner til: Slik har du aldri brukt en sitron før

08/03/2024 09:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En sitron kan mye mer enn å tilsette litt surhet til maten.

Bærekraftige og miljøvennlige rengjøringsmetoder tar internett med storm, og bryr du deg litt om miljøet er det verdt å prøve å implementere disse triksene i hverdagen.

Et av de mange geniale triksene innebærer bruk av sitron til rengjøring av ovnen. Selv om det kan høres for godt ut til å være sant, er sitronen gull verdt når det kommer til rustfritt stål.

Sitronsyren i frukten er en mektig alliert i kampen mot skitt og kalk som de fleste kjemper en daglig kamp med.

For å bruke dette såkalte husmortrikset med sitronen, må du finne den sure frukten og kutte den i to. Ved å deretter gni innsiden av sitronen mot rustfritt stål, vil du oppdage at det rustfrie stålet får tilbake glansen hvis det har bleknet litt med årene.

Det er verdt å nevne at metoden kan brukes til alle rustfrie overflater i boligen. Det er en rask, enkel og fremfor alt miljøvennlig løsning som fjerner kalk og annet smuss effektivt.

I tillegg til at du kan få hjemmet ditt til å skinne igjen på kort tid med noe så enkelt som en sitron, slipper du også å bruke penger på dyre rengjøringsprodukter.

Prøv dette trikset neste gang ovnen din trenger en rengjøring og bli overrasket over det magiske resultatet.

Du kan se mer om metoden i videoen under:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.