Han plasserer en kjøkkensvamp i kjøleskapet: Se hvorfor du bør gjøre det samme

24/07/2023 08:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Vanligvis brukes en kjøkkensvamp til rengjøring eller oppvask, men den kan faktisk ha en strålende effekt i kjøleskapet ditt.

Har du noen gang vurdert å putte en svamp i kjøleskapet? Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk et smart triks som kan bidra til å holde kjøleskapet rent og grønnsakene friske lenger.

Slik gjør du det:

Alt du trenger er en svamp og litt natron. Først legger du en liten mengde natron direkte på svampen. Deretter kan du plassere soppen i kjøleskapet ditt.

Svampen absorberer fuktighet som oppstår i kjøleskapet ditt. Dette betyr at kjøleskapet ditt holder seg renere lenger og grønnsakene holder seg friskere lenger når du oppbevarer dem i kjøleskapet.

Natron nøytraliserer vond lukt. Så hvis du har problemer med vond lukt i kjøleskapet, er dette trikset en enkel og billig løsning.

Hvis du aldri har prøvd dette trikset før, bør du definitivt prøve det. Det er en enkel og billig måte å forbedre hygienen i kjøleskapet og forlenge holdbarheten til grønnsakene dine.

Så neste gang du har en ekstra svamp i hånden, bør du vurdere å bruke den i kjøleskapet. Du vil bli overrasket over hvor stor forskjell det kan gjøre.

Du kan se i videoen under hvordan det smarte trikset fungerer:

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?