Han putter en sitron i vaskemaskinen: se hva som skjer

07/04/2024 13:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Sitroner er ikke bare gode til isvann eller en tequila, de er også geniale til rengjøring.

Har du noen gang vurdert å putte sitroner i vaskemaskinen? Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk et genialt triks som kan bidra til å holde vaskemaskinen din ren og frisk.

Sitroner - Naturens rengjøringsmiddel

Sitroner er kjent for å brukes til mange ting, men de fleste av oss tenker nok ikke på dem som et rengjøringsmiddel for vaskemaskinen vår. Men sitroner er faktisk veldig effektive til å fjerne skitt og bakterier.

For å bruke dette trikset, fjern ganske enkelt såpedispenseren fra vaskemaskinen og tilsett litt sitronsaft. Hvis du ikke vil kaste bort sitroner, kan du også bruke sitronsyre. La det trekke en kort stund, og tørk deretter av smuss.

Takket være sitronsyren vil alt smuss bli fjernet fra denne beholderen.

Regelmessig rengjøring sikrer bedre vask

Det er viktig å rengjøre såpedispenseren i vaskemaskinen din regelmessig for å sikre at ytelsen til vaskemaskinen alltid er på topp.

Hvis du aldri har prøvd dette trikset før, bør du definitivt teste det ut.

Så neste gang vaskemaskinen trenger en god rengjøring, hvorfor ikke prøve dette smarte trikset med sitroner? Det er enkelt, billig og veldig effektivt.

Du kan se nøyaktig hvordan trikset fungerer i videoen nedenfor:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.