Han tar tannkrem på telefonen: Bare vent til du ser magien skje

16/05/2023 16:50

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Se magien skje.

Få kan skryte av å ha en telefonskjerm helt ripefri.

Men hvis du er blant dem som har, bør du lese videre her.

For selv om det nesten ikke er noe mer frustrerende enn å oppdage riper på telefonskjermen, har en enkel løsning nå sett dagens lys.

Og du har allerede ingrediensen hjemme på badet ditt.

Fordi riper på skjermen kan være irriterende, spesielt når du hele tiden føler dem mens du bruker telefonen.

Men når du lar øynene hvile over dette smarte trikset, kan du endelig bli kvitt dem og få skjermen til å se ny ut igjen.

Og det du trenger er faktisk ganske enkelt å få tak i.

Alt du trenger er telefonen, en bomullspinne og en tube vanlig hvit tannkrem. Pass på at tannkremen ikke er en av de fancy bleketypene eller en med mikroperler. Den gode gamle hvite tannkremen som de fleste bruker er perfekt for oppgaven.

Først av alt, sørg for at skjermen er ren og fri for støv eller smuss. Du vil ikke risikere å lage flere riper mens du prøver å fjerne dem.

Påfør deretter litt tannkrem på bomullspinnen og gni den sjenerøst på telefonskjermen. Bruk små sirkulære bevegelser rundt riper. Hvis ripene ikke er for dype, vil du se dem forsvinne nesten umiddelbart.

Når du har gitt tannkremen nok tid til å virke, fjern forsiktig restene med en fuktig klut. Og voilà! Du vil se en betydelig forbedring i utseendet på skjermen.

Det er imidlertid verdt å merke seg at dette trikset bare fungerer på mindre riper, så hvis skjermen din blir sterkt skadet, kan det hende du må få profesjonell hjelp.

Selvfølgelig bør du være klar over at dette trikset bare fungerer på mindre riper. Hvis skjermen din er sterkt skadet, må du kanskje søke profesjonell hjelp for å bytte ut skjermen.