Har du lurt på dette? Eksperter avslører hva folk i hemmelighet tenker på i soverommet

14/05/2024 09:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Har du lurt på dette?

Hvis du noen ganger føler at opplevelsene på soverommet henger litt etter, er det selvfølgelig mange måter å løse dette på.

En fersk studie har kastet lys over de mest utbredte fetisjene i USA, og resultatene sier sitt. Blant de mest populære fetisjene er fotfetisjisme, som topper listen med imponerende 76 125 Google-søk hver måned.

Men det stopper ikke her.

Studien plasserer gråtefetisjisme og monsterfetisjisme på henholdsvis andre og tredje plass, med sistnevnte, også kjent som teratofili, som involverer en seksuell tiltrekning til monsterlignende skapninger som man ofte møter i skrekkfilmer eller rollespill.

Det skriver Daily Star.

Matfetisjisme, som innebærer seksuell nytelse forbundet med mat og vektøkning, samt en kriminell fetisj der en tiltrekning til kriminalitet eksisterer, avrunder topp fem:

"Denne forskningen gir et fascinerende og innsiktsfullt innblikk i den mangfoldige verden av fetisjer og fremhever hvor vanlige de faktisk er," sier en ekspert. Det er imidlertid viktig å merke seg at seksuelle lyster er dypt personlige og kan variere betydelig fra person til person.

Eksperten fremhever viktigheten av å nærme seg samtaler om seksuelle lyster med åpenhet, tillit og uten fordømmelse:

– Det er viktig å huske samtykke og respekt for hverandres grenser for en trygg og hyggelig opplevelse, legger eksperten til. For de som ønsker å utforske nye elementer på soverommet, er kommunikasjon nøkkelen. Samtidig anbefales det å starte disse samtalene med et åpent sinn og tålmodighet, slik at begge parter kan føle seg komfortable og støttet.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.