Har du også denne "ekle" vanen når du handler på butikken?

19/04/2024 20:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Folk raser over den "ekle" vanen som mange innrømmer å ha.

En intens debatt om matbutikk moral har blomstret etter en kvinnes ubehagelige opplevelse i frukt- og grønnsaksseksjonen. Det skriver Mirror.

Folk er delt; mange kaller oppførselen "ekkel", mens noen forsvarer den og innrømmer at de gjør det samme selv.

Har du den "ekle" vanen?

Det finnes utallige uoffisielle regler for dagligvarehandel, inkludert å la kunder med få varer gå foran i køen og ikke plassere uønsket frisk frukt i kjøleskapet ved siden av de frosne pommes frites.

Men en kvinne trodde nesten ikke sine egne øyne etter å ha observert en annen kundes merkelige metode for å plukke blåbær.

Denne oppførselen har delt internettbrukere, med noen som kaller det "uakseptabelt" mens andre forsvarer det og innrømmer at de handler på samme måte.

Tayler Stanley tok til det sosiale medienettstedet TikTok og ble sjokkert over å dele opplevelsen sin da hun besøkte det lokale supermarkedet sitt for å handle.

"En kvinne gikk forbi meg og så sto hun foran blåbær- og jordbæravdelingen i Woolworths [et supermarked] hvor hun åpnet en pakke blåbær og begynte å ta på dem," sa den australske moren.

"Etter å ha kjent på blåbærene, la hun dem tilbake og gjentok handlingen med to andre pakker før hun plukket en og dro videre. Er det normalt? Æsj."

De to leirene

Mange skyndte seg til kommentarfeltet for å si sin mening, med et flertall som fordømte den "uakseptable" oppførselen.

«Å nei... Nå tør jeg ikke kjøpe blåbær lenger», kommenterte en sjokkert bruker.

En annen uttrykte: "Ei! Jeg vasker dem, men det gjør meg fortsatt ukomfortabel!"

Mens en tredje la til: "Jeg løfter pakken og prøver å riste den for å se bærene, kanskje til og med åpne og sjekke bunnen, men jeg ville aldri rørt dem."

Men flere forsvarte aksjonen med argumentet om at det er viktig å kjenne på maten for å unngå å kjøpe muggen frukt.

"Du ender opp med å vaske bærene, og tenker på hvor mange hender som har rørt dem under plukking, pakking osv?" hevdet en person.

En annen var enig, og la merke til at de "alltid føler" frukten og grønnsakene deres.

"Noen frukter er myke og begynner å råtne, mens andre er faste og kan holde seg friske i flere dager. Jeg leter alltid etter frukt jeg kan spise med en gang," la personen til. "Det krever at jeg tar på dem."

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.