Heng toalettruller i hagen din: Se magien skje

09/03/2024 23:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Når du ser hva som skjer, vil du gjøre det samme.

Hvis du er en av dem som kaster tomme toalettruller uten å tenke på det, er du definitivt ikke den eneste.

Det viser seg imidlertid at dette kan være en ganske stor feil, da de tomme rullene kan være intet mindre enn gull verdt for hagens flygende og syngende besøkende.

Hjelp fuglene

For å hjelpe fuglene med en tom toalettrull, spre et jevnt, tynt lag med peanøttsmør over hele den ytre overflaten av rullen. Dette klebrige laget vil fungere som lim.

Ta deretter en håndfull korn. Det er ikke viktig hvilke korn du har tilgjengelig, da rullen med peanøttsmør rett og slett må rulles inn i kornene til den er helt dekket.

Dette gjør rullen til et spiselig og næringsrikt mellommåltid for fuglene.

Det siste du må gjøre er å henge den nå ferdige rullen et sted i hagen din hvor den både kan sees og nås av fuglene. Ved å plassere flere av disse rundt, kan du lage små fôringsstasjoner som vil tiltrekke forskjellige fuglearter til hagen din.

Denne enkle metoden fremhever hvordan små handlinger kan gjøre en stor forskjell for miljøet vårt og dyrene som bor i uterommene våre.

Så neste gang du står med en tom rull, bør du tenke på fuglene og gi dem en hjelpende hånd.

Nedenfor kan du se hvordan det bør gjøres.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.