Her er den rørende grunnen til at unge mennesker tatoverer semikolon på håndleddene

02/11/2020 08:36

Emma

Livsstil
Kanskje du har sett folk legge ut bilder på sosiale medier som viser en tegning eller tatovering av et semikolon på håndleddet eller et annet sted på kroppen. Ifølge Mirror er det en veldig spesiell grunn til at de gjør det. Veldedighetsorganisasjonen 'The Semicolon Project' oppfordrer alle som har hatt depresjon, angst eller selvmordstanker til å tegne et semikolon på håndleddet. Det er også en spesiell grunn til at symbolet er et semikolon: - Et semikolon representerer en setning som forfatteren kunne ha fullført, men valgte å ikke gjøre det. Forfatteren er deg, og uttrykket er ditt liv, skriver "The Semicolon Project" på deres hjemmeside. - Semikolonprosjektet er for alle som skader seg selv, er suicidal, deprimert, har angst, er trist, har fått hjertet knust, eller har nettopp mistet noen de elsket. Tegn et semikolon på håndleddet, fortsetter de. Mange støtter og har delt bilder av semikolonene sine på sosiale medier - noen har til og med lagt til sin egen rørende historie: - I morgen får jeg en semikolon tatovering for å symbolisere mitt mot og at jeg har kommet gjennom den mørkeste tiden i mitt liv. Jeg er så takknemlig for dem som har stått ved siden av meg. Jeg vil alltid lide av depresjon, men selvskading og mine selvmordstanker har endelig avtatt. Setningen i mitt liv er ikke over, skriver en bruker.

Kanskje du har sett folk legge ut bilder på sosiale medier som viser en tegning eller tatovering av et semikolon på håndleddet eller et annet sted på kroppen.

Ifølge Mirror er det en veldig spesiell grunn til at de gjør det.

Veldedighetsorganisasjonen 'The Semicolon Project' oppfordrer alle som har hatt depresjon, angst eller selvmordstanker til å tegne et semikolon på håndleddet.

Det er også en spesiell grunn til at symbolet er et semikolon:

- Et semikolon representerer en setning som forfatteren kunne ha fullført, men valgte å ikke gjøre det. Forfatteren er deg, og uttrykket er ditt liv, skriver "The Semicolon Project" på deres hjemmeside.

- Semikolonprosjektet er for alle som skader seg selv, er suicidal, deprimert, har angst, er trist, har fått hjertet knust, eller har nettopp mistet noen de elsket. Tegn et semikolon på håndleddet, fortsetter de.

Mange støtter og har delt bilder av semikolonene sine på sosiale medier - noen har til og med lagt til sin egen rørende historie:

- I morgen får jeg en semikolon tatovering for å symbolisere mitt mot og at jeg har kommet gjennom den mørkeste tiden i mitt liv. Jeg er så takknemlig for dem som har stått ved siden av meg. Jeg vil alltid lide av depresjon, men selvskading og mine selvmordstanker har endelig avtatt. Setningen i mitt liv er ikke over, skriver en bruker.