Hun gjør dette med bananene sine: Så modnes de på magisk vis raskere enn noen gang før

22/02/2024 22:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nå kan du få de grønne og umodne bananene dine til å modnes raskere enn noen gang før.

Det er en kjent situasjon for mange. Tenk deg at du er ved bananene i frukt- og grønnsaksdelen av supermarkedet, bare for å innse at alle bananene er grønne og ikke modne.

Dette utgjør ikke noe problem på lang sikt, men hvis du har tenkt å nyte en banan umiddelbart, står du overfor en utfordring. Heldigvis er dette en utfordring som kan overvinnes.

Hvis du orker å vente en liten time, er det ingen grunn til å ty til en grønn og umoden banan.

Det er faktisk to metoder for raskt å fremskynde en banans modningsprosess. Den mest effektive metoden krever imidlertid bruk av et uventet verktøy.

Du trenger en ovn. Ved å plassere den grønne bananen din i en forvarmet ovn ved 150°C i en time, kan du fremskynde modningsprosessen.

Det er imidlertid avgjørende at du holder godt øye med bananene underveis. Etter en time i ovnen må de tas ut og avkjøles i kjøleskapet.

Når de er avkjølt, vil du bli presentert med en moden banan.

Den andre metoden for å fremskynde modningen innebærer å legge den grønne bananen i en papirpose.

Bananer avgir etylen, en gass som fremskynder modningsprosessen. Når du legger bananen i en papirpose, holdes gassen inne, noe som gjør at bananen modnes raskere.

Denne metoden kan imidlertid ta opptil to dager, noe som gjør ovnsmetoden til den raskere løsningen.

Slik gjøres det siste trikset:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.