Hun setter den ødelagte glidelåsen på en gaffel: Bare vent til du ser resultatet

09/03/2024 21:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Det er enkelt og praktisk.

Bærekraftige DIY-løsninger har blitt en del av hverdagens mantra for mange.

En enkel, men likevel genial YouTube-video har fanget oppmerksomheten til tusenvis. Laget av en kreativ kvinne, viser videoen en effektiv og ukonvensjonell metode for å fikse en defekt glidelås, en ferdighet som utvilsomt kan redde mange fra frustrasjon og unødvendige utgifter.

Glidelåsen, som ofte er en liten, men essensiell del av våre klær, vesker og andre gjenstander, kan være en kilde til irritasjon når den plutselig svikter.

Men i stedet for å kaste den defekte låsen eller betale for å fikse den, demonstrerer kvinnen i videoen hvordan glidelåsen med et uvanlig verktøy – en veldig vanlig kjøkkengaffel – kan settes tilbake til sin opprinnelige, fungerende tilstand.

Prosessen begynner med at hun tar den låsen og legger den på gaffelen. Dette enkle trikset lar henne fikse tennene på glidelåsen på en måte som gjør den fullt funksjonell igjen.

Denne metoden er ikke bare enkel å implementere; det krever også bare bruk av gjenstander som de fleste allerede har i hjemmene sine.

Du kan se trikset i videoen nedenfor:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.