Hva kjæresten din ønsker, men aldri spør deg om

03/08/2021 10:10

Emma Sletta

Livsstil
Vi er sikkere på at mange mænd har trodd at de ikke aner hva kvinner vil ha - og det gjelder nok også kjæresten din.

Men tankekatalogblogger Charlotte Green synes det er rimelig greit - selv om kvinnen sannsynligvis aldri vil be om det direkte.

"Hun vil at du skal ta på henne mens dere ser på film. Hun vil ikke ha den "Netflix og Chill" -berøringen der filmen bare er en unnskyldning for noe annet. Hun vil at du skal løpe fingrene lett langs armen hennes, i håret, på hånden. Hun vil vite at du berører henne som en vane, som en refleks som bare føles mer riktig enn ikke å gjøre det», skriver hun.

Hun tror også kvinner vil bli overrasket. Ikke med 100 tente stearinlys plasseret i form av et hjerte eller en annen stor, romantisk - nesten filmatisk - gest. Det er mere som egg og bacon på lørdag morgen når hun har hatt en tøff uke.

Hun vil at du skal si at du elsker henne på merkelige, tilfeldige tidspunkter når ingen forventer det. Hun vil at ordene dine skal føles som et kyss på pannen i mørket, noe hun knapt kan føle, men som hun absolutt må vite er der, skriver Charlotte Greene videre.

Et annet ønske er at hun mener at kjæresten skal vise at han elsker henne foran vennene sine.

«Hun vil at du skal kysse henne på kinnet, spøke med deg om at du er nøyaktig den samme i selskap med dem, som i selskap med henne. Hun vil aldri føle at kjæresten blir dratt rundt som om hun er et anker for all moroa du burde ha hatt,» sier hun.

Fordi hun har hørt hvordan andre gutter snakker om kjærestene sine når de ikke er der. Som om forholdet deres er en sur plikt.

«Hun vil ha et brev fra deg der du husket noe hun ikke gjorde. Hører ord som "Jeg har allerede fikset det". Det er ikke noe mer vidunderlig enn å vite at noen andre allerede har tenkt på det og tenkt på henne,» forklarer Charlotte Green.

Og hvorfor så alle disse ønsker, som hun ikke får sagt?

Fordi det er denne virkelige romantikken som er dødene - romantikken der du er omtenksom, romantikken der du tar deg tid og gjør ting ordentlig. Hun vil ikke være den du bare husker når det er sent, og du ikke vil sove alene.