Hvis ikke frisøren din spør deg om dette, bør du finne en ny

04/04/2024 06:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
En frisør ved navn Danielle avslører nå hva som kan tyde på at du trenger å finne en ny frisør.

Det kan være vanskelig å finne en ny frisør.

I tillegg til at de må kunne klippe håret slik du vil ha det, er det også fint å ha en frisør som kommer med noen gode tips til hvordan du kan hjelpe håret i en sunnere retning. En frisør ved navn Danielle har nå avslørt hvilke ting du bør se etter når du skal prøve en ny frisør.

Det skriver The Mirror.

I en video på TikTok peker Danielle på fire ting som avslører om du bør fortsette å gå til den aktuelle frisøren.

Ifølge Danielle er det et positivt tegn hvis en frisør tilbyr deg en konsultasjon før du klipper deg første gang. Dette sikrer at både du og frisøren din har en klar forståelse av hva som skal/kan gjøres.

Hvis ikke din nye frisør spør om historien til håret ditt, bør du vurdere å finne en ny, heter det i rådet fra Danielle. Hun legger videre til at det er et «rødt flagg» hvis en frisør ikke gir deg noen gode tips som du kan bruke når du er hjemme.

Til slutt er det imidlertid én ting som kan overskygge alt; og det er om du hadde en god opplevelse eller ikke.

Det er ingen hemmelighet at et frisørbesøk kan være dyrt, og derfor er det selvsagt viktig at du er fornøyd med både frisyren og opplevelsen.

Danielles mange gode tips har blitt mottatt med åpne armer, så hvis du står overfor å måtte finne en ny frisør, kan det hende de også kan hjelpe deg.

I kommentarfeltet til Danielles video delte en bruker sine tidligere dårlige erfaringer og uttrykte bekymring for å finne en ny frisør.

Til dette har Danielle svart at en grundig konsultasjon med ny frisør kan være veien videre. Dette sikrer at begge parter forstår hverandre riktig.

Nedenfor kan du se Danielles video:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.