Hvor oppbevarer du tannbørsten? Derfor bør det være et annet sted enn på badet

23/05/2024 23:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er altså klamt!

Hvis du oppbevarer tannbørsten på badet, er det kanskje ikke den beste ideen, da det kan være en enveisbillett for å få bustene belagt med alle slags ting du ikke vil ha i munnen.

Det skriver Ladbible.

Å gi tennene dine en god gammeldags børsting to ganger om dagen er en ganske nyttig måte å prøve å forhindre at de råtner bort, og det er billigere enn å få dem gjort, noe som noen ganger kan fungere dårlig uansett.

Det naturligste i verden

Problemet er at siden du (sannsynligvis) bruker tannbørsten på badet, er det derfor også det mest naturlige stedet å oppbevare den. Akkurat som vi vanligvis oppbevarer mat og bestikk på kjøkkenet, fordi det er det rommet vi bruker det mest i.

I alle fall ser det ut til å være en veldig dårlig idé å ha tannbørsten på badet, og det er en veldig god grunn til det - det er fordi det sannsynligvis er et toalett der inne.

En fontene av fekale partikler

Selv om du tror at badet er rent, skjer det noe som kalles en "fekal fontene" når du spyler toalettet, som oversvømmer omgivelsene i partikler av det som har vært på toalettet, og det inkluderer avføringen din.

Dette betyr at de små dråpene av menneskelig avfall lander på tannbørsten, som du deretter stikker inn i munnen og sprer rundt hele munnen ved å pusse godt og grundig.

2 tips for å unngå det

Ekspertråd i denne situasjonen er å først huske å slå ned toalettbrettet for å forhindre at den usynlige fontenen av avføring spruter overalt, og også å lagre tannbørsten et annet sted.

Andre tips for å holde tannbørsten ren inkluderer å holde den skilt fra andres tannbørster og sette en slags lokk over hodet for å forhindre at de ekle tingene kommer dit.

Noen eksperter har foreslått at husholdninger bør dele den samme tannbørsten så lenge det er en elektrisk en, og hver person har sitt eget hode som de setter på gadgeten når det er deres tur.