Hvordan bekjempe sosial angst

Problemet for personer med sosial angst er en tendens til å unngå angstfremkallende situasjoner. Når den sosialt engstelige personen har takket ja til å gå på en fest, blir han/hun ganske engstelig, men bestemmer seg for å ikke gå, og angsten reduseres umiddelbart.

Denne reduksjonen av angst med beslutningen om å unngå festen (eller å forlate en fest) forsterker unngåelse (eller det å unnslippe). Denne enkle "belønning for unngåelse" opprettholder frykten for negativ sosial evaluering selv når personen ikke opplever ydmykelse.

For eksempel, hvis jeg føler meg engstelig i å tenke på å nærme meg noen, og da bestemmer meg for å unngå å snakke med dem, reduseres angsten min umiddelbart. Denne umiddelbare avtagningen av angst lærer meg, "For å føle meg mindre engstelig, unngå å samhandle med fremmede." En annen ting som både menn og kvinner kan oppleve en gang i livet, er for tidlig håravfall. Mange er av den oppfatning av at det er ingenting å gjøre med dette problemet. Sannheten er at produktene mot for tidlig håravfall som Shytobuy forhandler, hvert eneste år hjelper tusenvis av mennesker til å forebygge hårtap. Bare ta en titt på produktene som Shytobuy forhandler. I tillegg til dette, finner du her også mange kvalitetsprodukter for hud og kroppspleie og god seksuell helse.  Finn produkter mot hårtap her.

Sett opp et hierarki av frykt

For hver situasjon kan du identifisere hvordan situasjonen kan vurderes når det gjelder nivåer av angst som du ville oppleve. Du kan rangere hver forventet atferd fra 0 til 10 når det gjelder nivået av angst som du kan forvente. 0 ville svare til ingen angst og 10 ville være et panikkanfall.

For eksempel, hadde den unge mannen med frykt for å møte folk på en fest følgende hierarki av frykt, fra minst til høyest: Tenker på å gå til festen (3), går til festen (5), går inn i rommet ( 6), ser på folk i rommet (6), bestemmer seg for å starte en samtale (8), snakker med en attraktiv kvinne (9). Det er viktig å skrive ned dine spådommer slik at du kan finne ut hvor engstelig du virkelig er når du går.

Test dine spådommer

Hva er nivået av angst som du forutsier? Hvor lenge vil du forbli så engstelig? Spesielt, hva forutsier du vil skje. Slik kan du teste ut din katastrofale historie. Vi glemmer ofte det faktum at vi klarer oss bedre enn vi trodde vi ville gjort.

Dette er en flott mulighet til å teste ut dine spesifikke spådommer. Som nevnt ovenfor, kan du skrive ned hvor engstelig du tror du vil være for hver ting du gjør.

Er du i ferd med å miste håret ditt litt for tidlig? Hvorfor ikke prøve det effektive middelet mot hårtap, Silk'n Glide fra Shytobuy? Silk'n Glide er det naturlig valg hvis du vil ha silkeglatt hud og for langvarig hårfjerning.