Hvordan du har toalettpapiret kan avsløre en side av personligheten din: Her er hva det betyr

15/03/2024 23:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Det har lenge vært debatt rundt denne tingen.

Det kan høres ut som en overraskelse, men et vanlig element som en toalettpapirrull kan faktisk avsløre aspekter av personligheten din.

En undersøkelse, basert på en studie av 2000 personer i alderen 18 til 75 år, viser at måten du plasserer toalettpapirrullen på kan gi innsikt i karakteren din.

Det skriver plumeti.

Er du typen som sørger for at rullen er orientert slik at papiret ruller ut mot veggen? Ifølge studien tilhører du gruppen mennesker som anses å være mer underdanige, roligere i sin tilnærming til livet. Disse menneskene verdsetter stabilitet og ro i sine daglige rutiner og har en naturlig tålmodighet og fleksibilitet i møte med livets utfordringer.

På den annen side, hvis preferansen din er at toalettpapiret skal henge utover slik at brukeren lett kan ta tak i det, gjenspeiler dette en mer dominerende personlighetstype. Dette valget tyder på at det er du som ønsker å sette dagsorden, med sterke lederegenskaper og en tendens til å ønske kontroll over situasjoner.

Men hva om dopapirrullen havner oppå sisterne? Denne tilsynelatende tilfeldige handlingen peker på en eventyrlig natur.

Folk som velger dette stedet har en forkjærlighet for frihet og en aversjon mot konflikt. De streber etter å leve i harmoni og gå ut av deres måte å unngå unødvendige krangel, noe som vitner om en fredelig tilnærming til livet.

Selv om det kan virke som en ubetydelig detalj, understreker Dr. Carles forskning hvordan selv de minste vaner og preferanser kan være et speil av våre dypere karaktertrekk. Så neste gang du legger en toalettpapirrull, kan det være verdt å stoppe et øyeblikk og vurdere hva valget ditt sier om deg.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.