Ingen flere visne planter: Dette overraskende trikset avslører om plantene dine trenger vann

26/04/2024 09:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Dette enkle trikset kan du se om plantene dine trenger vanning.

Hva om du kunne avgjøre om plantene dine trenger vann ved å bare gi hagepotten et spark? Det høres kanskje litt rart ut, men det er nettopp dette trikset TikTok-brukeren Samantha Rose har delt med sine følgere.

Det skriver Mirror.

Samantha Rose, som har lært dette trikset av faren, demonstrerer i en TikTok-video hvordan du ved å sparke lett i potten på planten kan se om den trenger vann.

Du kan se videoen i bunden av denne artikkelen.

Hvis potten er tung og ikke beveger seg, er det nok vann. Hvis det derimot er lett og bevegelig, er det på tide å ta ut vannlåsen.

Med over 91.000 likes og mange kommentarer på Samantha Roses TikTok-video der folk deler egne erfaringer og suksesser med metoden, ser det ut til at et godt spark kan være veien videre for å unngå å visne planter i hagen fremover.

Så neste gang du er usikker på om plantene dine er tørste, kan det være verdt å prøve Samantha Roses enkle, men effektive råd.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.