Kok bananer før sengetid, drikk væsken, og se hva som skjer med søvnen din

16/05/2023 14:50

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Søvnproblemer er vanligere enn du kanskje tror. Hvis du lider av søvnproblemer, er det verdt å gi dette lille deilige trikset et skudd.

For å komme deg gjennom dagen trenger du en god natts søvn. Men søvnproblemer er vanligere enn du kanskje tror. De vanligste årsakene til søvnproblemer er angst, stress, grubling og bekymringer for stressende hendelser. I tillegg kan søvn også påvirkes av visse medisiner.

Når en person ikke får den anbefalte mengden søvn, har de problemer med å utføre daglige oppgaver og opprettholde et aktivt sosialt liv. Søvnmangel kan også påvirke en persons kort- og langtidshukommelse. Folk som sover mindre enn syv timer reagerer følelsesmessig på hverdagslige situasjoner og har større risiko for å bli overvektige og til og med utvikle diabetes.

Heldigvis finnes det naturlige remedier som kan bidra til å overvinne disse problemene, og en av dem er banante. Ja, du hørte riktig.

Denne teen forbedrer ikke bare søvnen din, men den smaker også godt samtidig.

For å tilberede det, bruk økologiske bananer, fordi bananer som ikke er økologiske, behandles med forskjellige plantevernmidler, og vi oppfordrer deg til å spise kokte bananskall.

Samtidig er bananskall rik på magnesium, som forhindrer søvnforstyrrelser, og kalium, som hjelper til med å slappe av muskler. Dessuten tar denne teen bare noen få minutter å lage.

Ingredienser

1.             1 økologisk banan

2.             En liten kjele med vann

3.             Et dryss kanel om ønskelig

Alt du trenger å gjøre er å kutte endene av bananen, skrell den og kok den i omtrent ti minutter. Hell væsken i en kopp ved hjelp av et dørslag. Du kan bruke kanel hvis du vil. Drikk dette en time før sengetid. Du kan også spise kokt banan sammen med skallet.

Denne drikken er et naturlig middel, og det kan lindre forstoppelse, svimmelhet, konsentrasjonsbevegelser, magesmerter, etc. Det er imidlertid ingen garanti for at te alltid vil være nok, men det er definitivt verdt å prøve.

Du kan lære mer om naturlige måter å behandle søvnløshet i videoen nedenfor av Dr. Oz.