De fleste elsker eggerøre.
Selv om den populære «retten» kan virke enkel å lage, kan det noen ganger være en utfordring å få dem til å yte sitt maksimale potensial.
Én feil bevegelse, og eggene kan bli tørre, gummiaktige og mangle kremet konsistens.
En kokk har derfor avslørt en idiotsikker måte å lage perfekte eggerøre på, og det er ved å eliminere bruken av melk. Det skriver Daily Record.
Få silkemyk eggerøre hver gang – se de beste nonstick-pannene for lav varme og jevn steking
Produkt
Navn
Pris
Forhandler




Kan fortynne smaken og ødelegge teksturen
Dan Joines, som driver flere prisbelønte restauranter, forklarer at melk kan fortynne den naturlige smaken av egg, slik at de ikke oppnår den kremete og vaniljesauslignende konsistensen som mange foretrekker.
«Aldri tilsett melk i eggerøren din – det fortynner smaken og gjør dem mer gummiaktige. For meg er det alltid smør. Sørg for at smøret er gyllent, men ikke brunt, før du har i eggene. Fortsett å røre over middels til lav varme.»
«Hold dem i bevegelse og brett dem med en slikkepott til de er litt flytende, men bundet sammen.»
"En kardinalsynd"
Kokk Luke Selby, som jobber på en topprestaurant, mener det er en «kardinalsynd» å ha melk i eggerøren sin.
Han legger til: «Det gjør dem bare for våte.»
Ifølge matskribenten Rachel Phipps vil tilsetning av melk nesten helt sikkert ødelegge smaken på retten.
«Selv om det kan få dem til å vare litt lenger, blir de ganske smakløse når du har melk i eggerøren din og får den fargen du forventer av et storkjøkken», forklarer hun.
Dette gjør det klart at du sannsynligvis bør tenke deg om to ganger før du heller melk i pannen.