Kvinne bruker bestemt kroppsvæske som ansiktskrem: "Hvis du er singel, kan det være vanskelig å få tak i"

04/02/2022 09:46

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En amerikansk kvinne har delt et bisarrt alternativ til ansiktskremer på TikTok, som hun hevder er både billig, effektiv og naturlig.

Amerikanske Kelly Zolanski bruker sannsynligvis ikke samme ansiktskrem som deg eller hennes kjærester eller mange andre for den saks skyld ... hun har begynt å bruke sæd. 

Det skriver Ladbible

Hun har snakket om sin nye 'krem' på en video på TikTok, og her sier hun blant annet at hun fikk ideen fra en annen video på sosiale medier, som hevdet at 'kremen' inneholder alle slags 'næringsstoffer og proteiner' som er bra for huden, som en nylig vitenskapelig studie bekreftet.

Hun sier imidlertid at hun hadde problemet med at hun er singel og av åpenbare grunner ikke kan skaffe seg "produktet" selv, og hun valgte derfor å kontakte en god venn og be om hjelp.

«Jeg er for tiden singel, så jeg ringte en venn av meg. Jeg ringte ham på Facetime og spurte om han kunne gi meg noe av sædcellene sine. Han var som 'hva skal du gjøre med det?' Jeg fortalte ham hva jeg trengte det til, og han sa at jeg var gal,» sier den 26 år gamle kvinnen.

Hun fortsatte: «Han lo da jeg spurte om det, og da han ga det til meg sa han at jeg var gal og lo igjen. Han kom bort og brukte badet mitt, og jeg ga ham en liten container til det. Jeg la det i ansiktet mitt, la det tørke og vask det av. Jeg blandet det med fuktighetskrem fordi det hadde en rar lukt.»

Foto: Tiktok

Kelly forklarer også at fuktighetskrem er nødvendig for å blande "produktet" med, ellers vil det være "flaky" når det tørker. Likevel er det mye billigere enn bare å bruke fuktighetskremer, men hun innrømmer at det kan være litt vanskelig å få nok sæd, spesielt hvis du er singel.

«Jeg bruker vanligvis mer luksuriøse merker. Dette er et billig hjemmelaget alternativ til dyre merker. Jeg pleier å føle meg i kjøleskapet. Hvis du er singel, kan det imidlertid være vanskelig å få nok,» sier hun.

Siden oppdagelsen av det naturlige 'produktet', har den unge kvinnen fra New York til og med delt en video på TikTok som viser sin egen rutine med 'kremen'. Videoen har fått over tre millioner visninger så langt, og både Kellys egen mor og bror har til og med sett den.

«Da jeg delte den på TikTok, delte jeg den sent på kvelden. Neste dag hadde broren min sendt meg et "skjermbilde" av ansiktet mitt og sagt: 'Noen sendte nettopp dette i en gruppemelding på jobben min.' Vennene hans kjenner meg ikke, og han skrev: 'Det er søsteren min,» forklarte Kelly, og la til:

«Jeg sendte den til moren min, og hun lo og lo og lo. Jeg ringte vennen min og sa: 'Se, jeg trenger kanskje mer.' Det var ikke mye, men da jeg blandet det med noe, var det nok for to dager.»

Kelly advarer imidlertid andre om å bruke sæd som krem, da hun frykter at noen kan være allergiske. "Jeg oppfordrer det ikke i tilfelle noen mennesker er allergiske mot det," sa hun.

Se Kellys TikTok-video her