Lei av tørre hæler? Den enkle og effektive løsningen finner du på kjøkkenet ditt

10/05/2024 16:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Å ha tørre hæler kan være plagsomt, men med dette trikset kan du raskt bøte på problemet.

Tørre og sprukne hæler kan skje fort, men det kan være en langsom prosess å få myke hæler igjen. Men det er gode nyheter: Det viser seg at løsningen på dette vanlige problemet kan finnes rett på kjøkkenet ditt!

Dette skriver Sosialnytt.

En overraskende duo bestående av melk og natron har vist seg å være en effektiv kur mot harde hæler. 

Prosessen er enkel og behagelig. Start med å varme opp omtrent en halv til en hel liter melk. Når melken er lunken, hell den i en balje, tilsett så tre spiseskjeer bakepulver og rør godt.

Deretter er det på tide å ta et avslappende fotbad i blandingen. Sitt komfortabelt og la behandlingen virke i ti minutter. Etter fotbadet skal føttene skylles rene i vann, tørkes godt, og til slutt er det lurt å påføre en fuktighetskrem. Gjenta ritualet noen ganger i uken. 

Så hvorfor ikke gjøre dette til en del av din ukentlige rutine og se føttene dine forvandles til å bli myke og smidige igjen.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.