Lukter det på badet? Sørg for at disse tingene er gjort rene

12/04/2024 18:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skitne bad høres ut som en selvmotsigelse, men her er ekspertens triks for å gjøre det litt renere og finere.

Selv om det kan virke som en belastning, er det viktig å ta vare på badet ditt på riktig måte.

Det er et område i hjemmet ditt hvor bakterier kan samle seg, og siden det er der du går for å rengjøre deg selv, er det fornuftig at det er et hygienisk sted.

En erfaren rengjøringsekspert har delt sine beste råd for å optimalisere rengjøringen din – og hun har avslørt noen vanlige feil folk gjør.

Ikke vanlig avløpsrens

Eksperten kjent som "Jetlag Remedy" har delt sine hemmeligheter på TikTok .

Hennes første råd var å la renseren sitte på overflatene i noen minutter i stedet for å tørke den av umiddelbart.

Hun forklarte: "Dette gjelder alle overflater du sprayer. La produktet sitte i noen minutter; dette gir produktet tid til å trenge inn og fjerne skitt og skitt, noe som gjør det lettere å tørke av."

I tillegg til å rense overflatene, påpekte hun viktigheten av å rense sluket ordentlig ved hjelp av en «stiv børste» for å fjerne uønsket lukt.

"Du kan også ta av avløpet for å komme til det, noe som virkelig kan bidra til å bekjempe lukt på badet ditt," la hun til.

Lukt fra søppelbøtta

Å bekjempe lukt på badet er en prioritet for alle, og en del av denne lukten kan komme fra søppelbøtta. Hun foreslo å tømme den hver uke, og sa: «På denne måten unngår du å ha skitne ting i søpla som sitter og gjærer».

I tillegg til å hindre lukt fra søppelbøtten, la hun til at for å få den til å lukte friskt, kan du «dyppe en bomullspadd i eterisk olje og legge den under søppelbøtta, det vil holde den frisk og velduftende».

Videoen hennes har vunnet popularitet blant andre renholdsentusiaster og har fått over 11 000 likes. Mange andre rengjøringsfans har lagt til kommentarer med sine egne rensetriks.

En bruker skrev: "Jeg har alltid en tannbørste i rengjøringssettet mitt - det hjelper også med avløp og rundt kraner."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.