Makeupartist deler 2 tips: Hvordan se yngre ut

09/03/2024 10:00

redaktion

Livsstil
Foto: Shutterstock
Å se yngre ut innebærer ikke bare en god hudpleierutine, men også en god sminkerutine.

Det handler om bryn og lepper.

Heldigvis har Saffron Hughes, makeupartist hos FalseEyelashes.co.uk, delt hvilke to feil som kan være "å legge år til utseendet ditt".

Sminke som gjør deg gammel

Hun hevdet at selv om aldring er en naturlig og vakker prosess, kan du "legge år til ansiktet" bare ved måten du bruker sminken på. Selv om det kanskje ikke er din hensikt.

Saffron sa:

"Måten vi gjør sminken vår bør endres med alderen, og å følge noen profesjonelle råd og gjøre det riktig kan gi et friskt ansikt."

En av disse sminkefeilene innebærer å holde brynene veldig tynne som stilen på 90-tallet. Det skriver Express, ifølge pensionist. 

Bryn

Når vi blir eldre, har øyenbrynene en tendens til å tynnes naturlig, men for et ungdommelig utseende som også rammer inn ansiktet ditt, anbefaler Saffron å holde dem fyldigere.

Hun anbefaler å ta en fin brynblyant og lage små strøk for å gi en illusjon av et fyldig og lett buet bryn som vil «løfte ansiktet».

Sminkekunstneren bemerket at metoden for å tegne øyenbrynshår får dem til å "se mer realistiske ut".

Selv om det tar litt mer tid, hevdet Saffron "forskjellen er magi".

Lepper

Bortsett fra bryn, kan valg av riktig farge på leppene gi et mer ungdommelig utseende.

Mørke leppestifter, selv om de er sesongbaserte, kan faktisk "legge år til ansiktet".

Når folk blir eldre, blir leppene tynnere og mister definisjonen, så det er fristende å trekke leppene over for å gi en illusjon av en fyldigere trutmunn.

Det er imidlertid bedre å holde seg unna mørkere nyanser.

I stedet anbefaler Saffron å tone leppene dine med en farge som ikke er mer enn én eller to nyanser mørkere enn en persons naturlige leppefarge, og deretter følge opp med lipgloss.

Hun sa: "Glossen gir en dimensjon til leppene, og gir en illusjon av en fyldigere, yngre utseende." Under leppestift er leppepomader flotte da de kan spille en rolle i å «redusere aldringstegn».

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.