Mamma deler smart pizza triks: Hvordan gjøre plass til 3 pizzaer på 1 bakeplate

17/05/2022 10:48

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mor har delt et triks som gjør det enkelt å ha tre pizzaer i ovnen samtidig. Det er til og med plass til et annet bakeplate i ovnen.

Mødre! Pizza er en favoritt blant mange. Enten det er helg eller ukedag, pizza er enkelt og deilig, og fyllingen kan varieres uendelig, så det er noe for enhver smak.

Du kan begge lage pizza til de yngste familiemedlemmene som er barnevennlige uten for sterke krydder på, du kan lage pizza i vegetariske versjoner, og du kan lage pizza med ekstra fylling for de som bare ikke kan få nok.

Problemet oppstår hvis det er mange munner som må være mettet og flere pizzaer må lages om gangen. Men nå har en mor delt et smart triks på Facebook, så det er plass til så mange som tre pizzaer på en tallerken.

Trikset har blitt delt i gruppen "Family Lockdown Tips &Ideas Facebook group", der alle slags ideer har blitt lagt ut under coronavirus-nedstengningen.

Slik gjør du det

Moren viser hvordan hun får plass til tre frysepizzaer på en tallerken, så det er faktisk plass til en annen tallerken i ovnen, hvor enda flere pizzaer eller pommes frites kan lages på.

Det er et av de slags triks der du etterpå tenker, 'Selvfølgelig!', fordi det bare handler om å tenke litt kreativt.

Pizzaene deles i to mens de fortsatt er frosset, og plasseres deretter strategisk på tallerkenen. Du kan se hvor lenger ned i denne artikkelen. Her røyker de i ovnen og blir bakt. Det er et triks som kan brukes hvis du skal lage frysepizzaer.

Hvis du lager dem selv fra bunnen av, kan du velge størrelsen på pizzaen selv og sørge for at bunnen fyller hele bakeplaten.

Foto: Facebook