Mange mennesker har denne tatoveringen: Den har en veldig spesiell betydning

28/04/2024 18:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Kjenner du noen som har tatoveringen?

Det har etterhvert blitt ganske normalt å ha tatoveringer på kroppen, og hvis du ikke har noen selv, kjenner du sikkert en eller flere som har det.

Tatoveringer kan være alt fra små, diskrete linjer til store kunstverk, og de kan være både grå og fulle av farger.

I tillegg kan tatoveringer ha en spesiell betydning, og det er nettopp dette mediene ABC har valgt å fordype seg i.

Kanskje du har kommet over symbolet før, ॐ.

Selv om du har symbolet, også kjent som Ohm, fra før, vet du kanskje ikke hvorfor folk velger å få det tatovert på kroppen.

Symbolet appellerer til de som trekkes til åndelig energi og meditasjon, og ifølge mediet er Ohm et symbol for Brahman, som tilhører hinduismen:

"Brahman er den skapende og opprettholdende kraften til tilværelsen, det er både alt som kan gjenkjennes og gripes, og det som ligger utenfor erkjennelsens grenser. Brahman er den upersonlige motparten til skaperen Prajapati av brahmanene, men er igjen personifisert i skaperguden Brahma», skriver Religion.dk.

Symbolikken i Ohm-tegnet må man ikke ta feil av, men det er verdt å nevne at betydningen av symbolet kan variere fra person til person.

Nå som du vet hva symbolet betyr, kan du prøve å legge merke til om en eller flere av dine bekjente har det.

Nedenfor kan du se symbolet.

Foto: Youtube

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.