Mange oppbevarer egg i kjøleskapsdøren: Derfor bør du aldri gjøre det

10/04/2024 16:00

Emma

Livsstil
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Det er en spesiell grunn til at du ikke bør lagre eggene dine i kjøleskapsdøren.

Legger du også eggene dine direkte i kjøleskapsdøren når du kommer hjem fra supermarkedet? Hvis du svarer ja på det spørsmålet, bør du vurdere å endre den vanen.

Det viser seg at det er dårlig for eggene dine.

Det skriver mediet Libelle.

Selv om det ser ut som døren nesten er designet for et egg brett, er det faktisk det verste stedet i kjøleskapet du kan oppbevare eggene dine.

Årsaken er at eggene ikke har godt av å bli slengt frem og tilbake når kjøleskapet åpnes og lukkes. De konstante temperatursvingningene får dem til å gå dårlig i lyn hastighet.

Så hvor skal de plasseres?

Eggene dine drar nytte av en stabil temperatur, og derfor kan du med fordel plassere dem enten i midten eller bakerst i kjøleskapet. For å forlenge eggets levetid ytterligere, anbefales det å la dem ligge i den originale pappesken.

MÅ egg oppbevares i kjøleskap?

Nå til det evige spørsmålet: Skal egg i det hele tatt oppbevares i kjøleskap?

Det korte svaret er ja. Hvis du ikke setter eggene dine i kjøleskapet, risikerer du å gi skadelige bakterier frie tøyler til å starte en fest du ikke vil holde.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.