Med disse tipsene vil bena dine bli brune mye raskere

19/03/2024 06:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du vil ha en fin farge på bena i løpet av kort tid, så må du bruke disse tipsene.

Hvis du planlegger å ligge ute i solen, er det sannsynligvis for å bli brun. Hvis du vil ha farge så fort som mulig, er det faktisk noe du kan gjøre selv.

I denne artikkelen deler vi en rekke tips som kan hjelpe deg å oppnå en sommerfarge raskere. De er derfor verdt å bruke hvis målet ditt er å legge deg på solsengen.

1. Vann

Du blir raskere brun i vannet enn på land. Mens du flyter på luftmadrassen din, gjennom vannets refleksjon, fanger du flere solstråler, noe som betyr at du blir raskere brun. Pass imidlertid på at du smører deg godt når du går i vannet, da brenner du også fortere.

2. Skrubb

Vil du sole deg? Gi så bena en ekstra god skrubbeøkt. Ved å skrubbe bort de døde hudcellene kan solen bedre treffe huden din, og du får også en jevnere brunfarge. Du må investere litt tid i forberedelsene, men da har du også noe!

3. Spis tomater, gulrøtter og søtpoteter

Tomater, gulrøtter og søtpoteter inneholder mye karoten. Og selv om du kanskje ikke forventer det, gjør det mye godt for vakker hud. Ved å spise karotenet som finnes i disse matvarene, kommer brunfargen raskere.

4. Vær tålmodig

Tålmodighet er en dyd – selv når du ønsker å være brun. Du får ikke vakker og sunn solbrun hud på en time. Men ikke gå ut å bake i den sterke solen, for det er absolutt ikke bra for huden din.

Bygg fargen skånsomt for det beste og mest langvarige resultatet. Og glem spesielt ikke å smøre deg godt inn, for da får du også en varig farge, og det er mindre skadelig for huden din.

5. Aftersun

Etter å ha brukt en hel dag på vannet med godt oljet hud, er det på tide å ta vare på huden igjen. Denne gangen med aftersun.

Dette middelet er ikke bare bra for brent hud, men bør alltid påføres etter en dag i solen. Det hjelper huden din til å ikke flasse, noe som betyr at du beholder ønsket farge lenger.

Helsen din kommer naturlig først. Hvis det ikke er mulig for deg å ligge i solen, finnes det utallige produkter som kan gi deg en solrik glød på beina. Og hvis det heller ikke er din greie, er vel ikke et sete under parasollen med et iskaldt glass rosé ved siden av?

Husk at du alltid bør bruke solkrem når du er i solen!

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.