Mor deler video av babyen sin: Folk er rasende etter å ha oppdaget en liten detaljen

15/05/2023 21:50

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Folk er sjokkerte etter at de la merke til denne lille detaljen.

Nylig så en ny video dagens lys da en mor delte en video av den lille jenta hennes – men noen seere er opprørt etter å ha lagt merke til den lille detaljen.

For inntil de når en viss alder er det foreldrene som tar avgjørelser på vegne av barna sine. Sannheten er imidlertid at samfunnet og menneskene du er omgitt av ikke alltid vil finne disse avgjørelsene riktige.

I dag er mødre og pappaer raske til å legge ut videoer og bilder av sine små, og noen driver til og med sosiale medier-kontoer for barna sine, og oppdaterer følgere om deres små underverker.

Lara, som nå er 4 måneder gammel, er allerede en stor stjerne på den populære plattformen TikTok.

Moren hennes løfter sløret på mange bilder og videoer av Lara, som folk elsker.

Men nylig var saken en helt annen.

Et ferskt bilde som skulle vise hvor mye Lara har vokst siden fødselen førte imidlertid til hard kritikk, og folk legger ikke skjul på meningene sine.

Laras mor la ut et bilde av jenta fra den dagen hun ble født, og én detalj vakte mye oppmerksomhet. Til tross for at hun bare var 24 timer gammel, fikk hun hull i de små ørene, og dette vakte harme og bekymring blant mange.

Det var selvfølgelig også de som støttet Laras mor, og forklarte at det er helt normalt i visse kulturer, mens andre sa at det var feil å ta hull i ørene på en én dag gammel baby og at moren burde ha ventet til kl. barnet var gammelt nok til å ta den avgjørelsen selv:

"Det er deres avgjørelse om de vil ha hull i ørene eller er det det? Jeg lar barna mine bestemme når de forstår disse tingene," skrev en person.

Og etter å ha latt blikket hvile på alle kommentarene, bestemte Laras mor seg for å dele noen brutalt ærlige ord om hennes beslutning om å få hull i ørene til datteren.

"Når du får hull i ørene og bare er 2 eller 3 dager gammel, føler du ikke smerte som når du er 1 eller 2 år. Hullene er laget av neonatologene selv på sykehuset ved fødselen," sa moren.

Du kan se videoen som utløste stor debatt nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.