Du har sikkert stått der – magen knurrer, oppskriften er klar, men kjøttet er fortsatt steinhardt frosset.
Og mikrobølgeovnen? Det gjør den enten kjølig eller halvstekt.
Nå går et nytt kjøkkentriks viralt, og alt du trenger er to gryter og litt tålmodighet.
Laza Storm, tobarnsmor og kjent for sine smarte hverdagsråd på sosiale medier, har delt en metode som tiner frossent kjøtt på timer.
Dette melder mediet Mirror.
Hun demonstrerer trikset i en Instagram-video som har fått tusenvis av visninger og likes.
Fremgangsmåten er enkel: plasser en gryte opp ned på bordet, legg det frosne kjøttet oppå, og plasser deretter en annen panne rett over. Varmen fra metallet bidrar til å akselerere tiningen.
"Smart triks – hvem ville ha visst det, for det gjorde jeg ikke uansett. Ikke mer stress hvis du glemte å ta det ut i morges! Du kan takke meg senere," sier Laza i videoen.
Kommentarene strømmer på, og brukerne kaller metoden alt fra «genial» til «livredder».
Mange forteller hvordan de ofte har droppet oppvask fordi de har glemt å ta ut kjøttet i tide.
Men selv om metoden er effektiv, advarer Food and Drug Administration om at tint kjøtt ikke bør stå i romtemperatur i mer enn to timer.
Sørg også for god kjøkkenhygiene og husk at du kun kan varme opp maten én gang etter tilberedning.
Det er ikke rakettvitenskap – bare en gryte, litt metall og et triks som vil redde middagen din.