Ni ekle ting kvinner gjør (men latter som at de ikke gjør)

20/07/2020 14:08

Emma Sletta

Livsstil
Jenter er hele tiden feminine, rene og hygienisk beviste. Sånn vil vi i hvert fall gjerne ha det ser ut.

Men nå mener Annie Mishler, som er blogger for Thought Catalog at sannheten skal frem.

Derfor har hun nå lagt ni ekle ting som jenter gjør, men ikke vil at andre skal vite ut i et blad. 

Så, jenter: Unnskyld 

Og gutter, les ikke videre hvis du har en kvinne i ditt liv, som du ser som perfekt – og gjerne vil bevare det sånn.

 

1. Alle jenter dritter

La oss starte med å få noe helt klart: ALLE MENNESKER DRITTER! Så hvis vi går ut fra at jenter går under kategorien ‘alle mennesker’ betyr det – JA, vi kvinner dritter også og vi elsker det. Lev med det.

2. Jenter hater også å barbere seg

Hvis vi har bukser på i dag, kan du være helt sikker på at vi ikke barberte oss i går. Eller dagen før det, mest sannsynlig har vi ikke barbert oss hele uken. For latt til å barbere armhulene? Da tar vi bare på en genser. 

3. Vi piller oss også i nesa 

Og vi gjør det ofte, kan jeg like så godt tilføye. Ofte skjer det mens vi kjører i bil, og jeg er ikke den som venter til jeg finner et papir – det er for merkelig. 

4. Vi vasker nesten aldri BHer 

Vi har gått rundt i samme BH i ubeskrivelig lang tid. Logikken fungerer sånn her: Jeg har ikke svettet i dag, så derfor kan jeg ta på denne Bhen igjen i morgen. Gjenta, gjenta, gjenta. Grensen er fortsatt ikke funnet. 

5. Vi blir veldig kreative når vi har mensen

Vi har vært tvunget til å rulle dopapir sammen og legge det i trusa, fordi vi plutselig har oppdaget at vi har blødd. Ekstra poeng til deg som har gått rundt sånn en hel dag, fordi du var for opptatt med jobb eller skole. Bare innrøm det, du har prøvd det.

6. Vi tisser i dusjen

Er der ekkelt eller er det bare en annen vei ned til kloakken? Den beslutningen tar du.

7. Vi blør i undertøyet 

Det er så mange mensen relaterte hemmeligheter og triks, at du tror det er løyn. Men denne kan vi simpelthen ikke fortsette å gjemme på. Ja, vi blør i undertøyet vårt. Mye. Også vasker vi det i vasken og oftest glemmer vi at vi har blodig undertøy i vasken når vi går hjemme fra om morgen. Så går vi hele dagen i frykt om at det er noen som skal bruke doen og derfor vil se undertøyet i vasken. Men vi lærer aldri av den feil, så derfor opplever alle det cirka 7 ganger i livet.

8. Vi kan gå i lang tid uten å vaske håret

Til tider er våre hygieniske standarder veldig tvilsomme. Vi kan godt gå over fire dager uten å vaske håret, da bruker vi bare tørrshampoo. Mye tørrshampoo.

Syntes vi ikke at vi har tid til å ta en dusj, vasker vi bare armhulene og dynker kroppen i parfyme. Har vi ikke tid til å vaske ansiktet, eller rette sakt er for latte til det. Sminker vi oss bare en gang til, helst oppå den gamle sminka fra dagen før. 

9. Vi går rundt uten truse 

Okay, det er kanskje ikke alle jenter som gjør det her. Og bestemt ikke hele tiden. Noen ganger er det et uhell, andre ganger er det med vilje.