Over 60 000 i måneden og gratis husleie: Vingård søker ansatte

13/12/2021 08:50

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du liker vin, penger og ikke minst solskinn, kan denne jobben være et alternativ for deg.

Hvis det er en ting du lengter etter i de lange, kalde og mørke vintermånedene, bør det være et godt glass vin i bakenesol.

Det spesielle scenariet er akkurat hva en vingård i den amerikanske delstaten California for tiden tilbyr.

Murphy-Goode Winery leter for tiden etter ansatte til en vingård i det de selv beskriver som vakre omgivelser i det californiske vinlandskapet - og skulle du ikke synes at muligheten til å smake nybrygget vin i fantastiske omgivelser og værforhold, ikke bekymre deg.

På jakt etter de perfekte ansatte betaler vingården godt over 62.000 kroner i månedslønn, samt gratis husleie i et helt år.

Selv om du tror det, er det ikke et krav at du har stor gjenskaping for vin. Som Murphy-Goode Winery skriver i sitt stillingsinnlegg på Twitter - "Hvis du kan uttale ordet 'cabernet', vil vi ansette deg,"

Selve jobben består av et bredt spekter av oppgaver og ansvar som ifølge selskapet selv vil gi den ansatte et godt innblikk i bransjen, samt mange gode erfaringer og opplevelser.

Du vil i utgangspunktet bli bedt om å jobbe med druene, men har raskt mer ansvar, og blant annet få muligheten til å "skygge" vinbryggeren Dave Ready Jr., som er sønn av selskapets grunnlegger.

Jo mer erfaring du får, vil du på et tidspunkt også bli bedt om å gi turer i vingården, og fortelle om vinen som produseres og alle prosessene som trengs for å lage god vin.

Skulle du være interessert i et interessant og godt betalt arbeid i vakre omgivelser, kan du lese mer her.