Overraskende triks: Derfor bør du alltid legge et kjøkkenhåndkle i oppvaskmaskinen

14/05/2024 11:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Prøv det effektive trikset.

Er serviset fortsatt vått når du tar det ut av oppvaskmaskinen?

Det kan være irriterende å måtte tørke det av hver gang, men det er faktisk en utrolig enkel løsning på problemet, og du har allerede det du trenger på kjøkkenet ditt: et kjøkkenhåndkle.

Det skriver Cosmopolitan Germany.

Oppvaskmaskinen er en stor hjelp i hverdagen, spesielt hvis du har gjester eller bare har det travelt. Men selv den beste oppvaskmaskinen kan ha vanskelig for å få alt helt tørt.

Det kan være fordi maskinen er for full eller at det ikke er nok avstand mellom ting. Det kan også være programmet, hvor øko- og raske programmer ofte ikke tørker optimalt.

Så neste gang du bruker oppvaskmaskinen, prøv dette trikset: Etter å ha fullført programmet, åpne døren og la den stå åpen i et kvarter.

I tillegg legger du et tørt kjøkkenhåndkle på øverste hylle. Kjøkkenhåndkleet vil absorbere overflødig damp og serviset ditt tørker raskere og mer effektivt.

Så husk at det er viktig å ikke overfylle oppvaskmaskinen og at det bør være nok avstand mellom innholdet. Med disse små justeringene og bruk av kjøkkenhåndkleet er du på god vei til å gjøre oppvasken til en noe enklere oppgave.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.