Pappa hyllet på nett: Avslører genialt oppvaskmaskintriks ingen visste

04/07/2023 16:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
10 år etter at han flyttet inn i et nytt hus, oppdaget 35 år gamle Mike et genialt triks med oppvaskmaskinen sin som har spredt seg over hele nettet.

Det kommer alltid av seg selv, og det går aldri bort med mindre du går inn i karakter og får det fikset.

Oppvasken er alltid igjen når middagen spises, og uansett hvordan du snur den, må de skitne tallerkenene ordnes slik at de er klare til neste måltid.

Hjemme hos 35 år gamle Mike McLoughlin var det hans plikt å holde tjenesten ren og ryddig, og da han flyttet inn i et nytt hus med familien for 10 år siden, oppdaget han at familiens porselen ikke fikk plass i oppvaskmaskinen, melder Mirror.

– Jeg flyttet inn i huset i 2008. Og det irriterte meg alltid at den nedre delen av oppvaskmaskinen min ikke var høy nok til middagstallerkenene våre. Derfor har jeg alltid vasket dem for hånd, skriver Mike McLoughlin på Twitter.

Men denne uken gikk det opp for den 35 år gamle faren.

Han fant en knapp i oppvaskmaskinen som gjorde det mulig å justere toppholderen i oppvaskmaskin hvis du har store tallerkener, og det gjorde hele forskjellen for den fortvilte faren.

– Denne uken oppdaget jeg at man kan heve øverste hylle i oppvaskmaskinen, og at alle tallerkenene våre passer perfekt i maskinen. 10 jævla år!», skrev Mike McLoughlin på Twitter i en fin blanding av frustrasjon og lettelse over at oppvaskmaskinen kan ta de riktige tallerkenene.

Foto: Privat

Og Mike McLoughlin kan glede seg over at han ikke var den eneste som ikke ante at du kunne justere oppvaskmaskinen. Tweeten hans har fått over 85.000 likes og har blitt delt av over 14.000 mennesker over hele verden, som også har vasket de store tallerkenene for hånd.

Utallige brukere på Twitter har selv undersøkt oppvaskmaskinen, hvor det faktisk er to låser på hver side av hyllen, slik at den kan løsnes før hyllen justeres opp og ned.

Siden den gang har mange Twitter-brukere henvendt seg til faren og bedt om råd angående oppvaskmaskinen og hva slags salt eller programmer du bør kjøre, og her svarer Mike McLoughlin fornuftig:

"Jeg tror dette eksemplet viser at jeg definitivt IKKE er en ekspert når det gjelder oppvaskmaskiner," skrev Mike McLoughlin på Twitter.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.