Rengjøringsguru avslører: Toalettbørste, oppvaskmaskin og 7 andre ting hun ikke vil ha i hjemmet

12/06/2024 19:00

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En profesjonell rengjøringsdame har forklart hvorfor hun aldri ville ha visse ting i sitt eget hjem - og dette er ting vi kan stole mye på i vårt daglige liv, og til og med ta for gitt.

Det er mange ting vi stoler sterkt på i hjemmene våre, og en av dem er den ydmyke oppvaskmaskinen. Hva i all verden skulle vi gjort uten? Så mange timer vil bli brukt på gummihansker for å håndvaske hvert enkelt element mens du er fortvilet over at ryggen din gjør vondt. Det høres mindre enn ideelt ut.

Men en rengjøringsekspert har avdekket de "smuss-urolige" elementene hun aldri ville ha i sitt eget hjem, inkludert oppvaskmaskiner, toalettbørster og toalettseter i tre.

Libby Denney (28) mener at skitt blir liggende i disse områdene for lenge.

Og hun har vært en profesjonell rengjøringsdame i over 10 år - så hun vet hva hun snakker om.

Snavselisten

Hun har laget en "skittliste" over ting hun sier enten er ekstremt uhygieniske eller krever unødvendig vedlikehold, og som et resultat ville hun aldri ha dem i sitt eget hjem.

Listen over no-go-elementer inkluderer alle typer toalettbørster, toalettseter i tre, "støvmagneter" som frittstående badekar, "skitne" tepper i gangen og til og med oppvaskmaskiner.

Libby advarer også mot horisontale persienner og svarte kraner, og sier at uten vedlikehold kan de begynne å se "slitte" ut i det lange løp - og legger også til at de er "tungvinte" å rengjøre.

Tobarnsmor Libby fra Malton i York sier: «Jeg vil fraråde alle disse tingene – de fleste er rett og slett uhygieniske og andre krever mye vedlikehold – vi har nok stress i livene våre. Jeg anbefaler ikke en kjøkkenbenk i tre. Det er rett og slett for mye vedlikehold involvert - du må fortsette å slipe den. I tillegg kan vann og bakterier komme inn i det - det kan til og med bli moldy hvis det er nær en kran og et fuktig område; Unngå det for enhver pris."

Kontroversielt hevder Libby også at oppvaskmaskiner kan forårsake ulemper. Hun sa: "Hvis det ikke rengjøres eller vedlikeholdes ordentlig, begynner det å lukte og samle smuss rundt sidene - såpe og vann er nok for meg."

"For å holde huset rent, må du være streng med deg selv og fortsette å kvitte deg med ting du ikke trenger," sa hun. – Hvis den ikke har vært brukt på seks måneder, bør den kastes. Dette vil bidra til å forhindre støvoppbygging når du kan bruke tiden på å slappe av i stedet. "

Her er Libbys "skittliste" i sin helhet

Benkeplater i tre kjøkken - "Unngå dem for enhver pris - mugne og skitne."

Svarte kraner - "De kan skrelle av og ripe - feste seg til rustfritt stål."

Teppe i gangen - "Det blir skittent - hold deg til laminat eller fliser."

Tre toalettsete - "Bytt ut, erstatt, erstatt, hold deg til plast."

Oppvaskmaskin - "Hvis du ikke holder den i god stand, vil den bare bli ekkelt - litt såpe og en bøtte med vann vil rense oppvasken helt fint."

Alt med en blank finish - "Jeg gjorde denne feilen selv, de krever for mye vedlikehold for å holde seg fine - du ser hver flekk på overflaten - hold deg til matt."

Toalettbørste - "Kast den ut - det er bare ekkelt, la litt blekemiddel sitte i noen minutter i stedet."

Frittstående badekar - "Samler støv, enda verre hvis det er nær en vegg, for da kan du ikke rengjøre bak det."

Horisontale persienner - "De må støves av for ofte - du trenger ikke å ha alt stresset."

Kilde: Mirror

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.