Sånn avslører du om partneren din er utro: Se etter disse fire tingene

23/07/2021 10:33

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mistenker du at kjæresten din er deg utro? Da må du se etter disse fire tegnene for å se om mistanken din stemmer.

Alle som har mistenkt at kjæresten er utro, vet at det er en vond følelse. I tillegg kan det være veldig vanskelig å vite hva vi skal gjøre med det. Kanskje har du ikke noen bevis, men du bare vet at du blir bedratt. Kanskje du har tatt partneren din i flere løgner, men du er fremdeles litt usikker - så du tør ikke å ta det opp.

For hvordan kan du være helt sikker på at du har rett, når du ikke har konkrete bevis? Vil det ikke kunne ødelegge forholdet, dersom du konfronterer partneren med mistanken din, for så å finne ut at du har tatt feil?

I denne artikkelen har eksperter delt hva de mener er klare tegn på utroskap. 

Det skriver KK.no.

Overbeskyttende over telefonen: Den utro vil ofte sette telefonen på lydløs, legge telefonen med baksiden opp, skru av varslinger og passe på at telefonen er alltid i nærheten av dem selv.

Skifter stil: Han/hun kan for eksempel begynne å kle seg litt annerledes, pynter seg oftere, er alltid velstelt på håret, kjøper ny parfyme eller går på solarium.

Endrer oppførsel: Forelskelsesfasen blir regnet som en lett psykose, og en partner som har forelsket seg i en annen person vil ikke være helt til stede i hverdagen. De kan også bli litt nervøse og irriterte, og intimiteten med den han er utro mot kan forsvinne. Plutselig forandrer timeplanen seg og de må for eksempel være lenger på jobben.

Partnerens nærmeste venner oppfører seg rart: Et av de sikreste tegnene på utroskap er at de nærmeste vennene til partneren begynner å oppføre seg rart i nærheten av deg. De er ikke forberedt på samme måte som den utro, og vet ikke hvordan de skal takle situasjonen i møte med deg hvis de vet partneren din er utro.

Men det beste tipset til hvordan du kan oppdage om kjæresten er utro, er simpelthen bare å legge merke til egen magefølelse. Magefølelsen har ofte rett.