Sølvfolietrikset du skulle ønske du alltid hadde kjent: Plasser kulen ved bestikket ditt og se magien skje

12/03/2024 13:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Folietrikset du skulle ønske du alltid hadde visst.

Sølvpapir har fått høy stjernevurdering av mange nordmenn. Og det er heller ikke mange hjem hvor sølvpapir ikke har en fast plass i kjøkkenskuffen.

Det viser seg imidlertid at dets fulle potensiale ikke blir utnyttet, ettersom få mennesker er klar over at det har direkte magiske egenskaper som kan være gull verdt for deg. Hvis du aldri har lagt en kule med sølvpapir sammen med bestikket i oppvaskmaskinen, er det en stor feil.

Det er ingen hemmelighet at bestikk mister sin opprinnelige glans over tid og blir mattere. Men en kule med sølvpapir kan løse det problemet på kort tid.

Ved ganske enkelt å legge en kule sølvpapir sammen med bestikket og starte oppvaskmaskinen som vanlig, vil du oppdage at bestikket ditt får tilbake glansen.

I tillegg til å gi bestikket nytt liv, har sølvpapir også den unike egenskapen at det tiltrekker seg og samler rust fra servise, som kan samle seg i maskinen over tid.

Dette lille, men effektive trikset fungerer som en magnet, og tiltrekker seg på magisk vis de små mengdene rust og holder serviset skinnende rent.

Neste gang du står overfor å starte oppvaskmaskinen, prøv dette trikset.

Nedenfor kan du se hvor effektivt trikset er.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.